Cursus de beyond - De heilige goddelijke structuur

wat gebeurde er voor de creatie?

                            Deze cursus is ook per e-mail te volgen.

                            Also as an email course.

                            The english text is on the end of this page.

Wil je meer weten over de oorsprong van de dingen, van je eigen afkomst en over de spirituele evolutie? Deze cursus gaat verder dan alle andere cursussen en informatie die je ooit tot je nam.

 

Wie ben jij echt?
Waar komt alles dat bestaat vandaan en
waar gaat het naar toe?
Hoe kwam jij in dat verhaal?
Wie ben jij in deze wereld?
En wie zou je kunnen zijn in andere
werelden en op andere plaatsen?
Heb je één Hoger Zelf of meerdere?
Hoe kun jij het Grote Geheel zien?
Heeft Goddelijkheid verschillende
niveaus?
Hoe kun je snel ontwikkelen in een korte tijd?
Wat is Tijd?
Waarom zijn dingen zoals ze zijn?
Kun jij het verschil maken?

De heilige goddelijke structuur van het leven

De oorsprong van alles en iedereen is een werkelijkheid met verschillende niveaus, die tot nu toe verborgen is geweest. Ons universum past in een grotere orde van vele universa bij elkaar, wat we de Gekleurde Creaties noemen. Deze zijn gecreëerd vanuit The Beyond.


The Beyond is een plaats die De Hoogste Waarheid en Het Heiligste van de Goddelijke Energie heeft. We noemen het ook wel De Heilige Goddelijke Structuur van het Leven of The Holy Divine Structure of Life. Het is het verhaal over het begin van Goddelijkheid en hoe het zichzelf vormde, vóór de creatie van andere bestaansvormen.

Dit is je kans om je spiritueel verder te ontwikkelen.
Te midden van informatie, meditaties en initiaties worden verborgen openingen en kennis achter de woorden gegeven. De cursus is voor iedereen met een open hart en nieuwsgierigheid naar zijn of haar oorsprong. Het geeft je informatie over de stappen die de aarde en haar bewoners gaan maken in de nieuwe tijd. Het balanceert de lichamelijke effecten die je ondervindt van de veranderingen in je energiesysteem.

ons hoger zelf

Meestal zeggen we dat ons Spirituele Groei zal stoppen als we ons Hoger Zelf hebben gevonden. Maar wat als we verder konden gaan, en ons Hoger Zelf kennis zouden aanbieden dat het zelf niet kan bereiken? De Beyond is gedeeltelijk te begrijpen en te bereiken vanaf hier, maar niet vanaf de plek waar je Hoger Zelf is. Dat wil zeggen dat jouw Hoger Zelf de kennis zal begroeten en met open armen zal verwelkomen. Jouw Hoger Zelf zal wellicht reageren met het openen van de verbinding die je wilde vanaf het begin van jouw spiritualiteit. Soms is het nodig om kennis te leren vanaf het laagste niveau, om het hoogste te kunnen bereiken. Want het hoogste niveau is gestopt om te zoeken naar meer, omdat het tevreden is in zijn perfecte, harmonieuze omgeving, terwijl wij mensen, blijven zoeken.

het grotere geheel

Alles en iedereen heeft een Begin. Alles en iedereen heeft een Oorsprong en komt Ergens vandaan. We hebben allemaal gehoord en gesproken over kijken achter het Grote Plaatje; een landschap van Werkelijkheid dat als een Grote Puzzel kleine stukjes heeft die er in passen. Mensen praten over het vinden van het Grote Plaatje van het Leven. Dat betekent dat je een totaal ander perspectief krijgt dan als je inzoomt op een kleiner plaatje.
Met een grotere en ruimere visie van de Werkelijkheid worden dingen die eerst verborgen waren zichtbaar. De connectie tussen alle dingen wordt duidelijk. Het is als uitkijken over een landschap terwijl je op een heuvel staat, vergeleken met kijken naar een landschap door het raampje van een vliegtuig hoog in de lucht.


spirituele groei

 

De Beyondcursus is essentieel geweest voor mijn spirituele ontwikkeling. De kennis over het groter geheel is een onuitputtelijke bron van informatie over de spirituele evolutie van het universum en de mensheid. De meditaties geven steeds weer nieuwe informatie over de wereld achter de grenzen van het Goddelijke en over mijzelf. Het opent de deur naar de staat van Zijn waar we vandaan komen. Het brengt ons weer naar Liefde en Eenheid.'
- Annecha

Deze informatie geeft je een nieuwe kijk op dingen, het verandert je leven, als je dat toelaat. Er zijn delen die gaat begrijpen door te lezen. Andere delen ga je beter begrijpen via meditaties. Het is veel meer dan een verstandelijk begrijpen, het Weten dringt door in je hart en ziel.

In de cursus wordt veel gemediteerd waardoor je de weg leert kennen naar heilige plekken die je kracht, kennis en healing geven. Met de informatie over aspecten van je Hoger Zelf in de Beyond kun je thuis je ontdekkingsreis voortzetten.
Geef jezelf de tijd om te lezen, te reflecteren en te begrijpen en je zult beloond worden met een begrip dat maar weinig mensen op aarde hebben. Alleen door de papieren in je handen te hebben zul je geopend worden. Alles is energie. Als je de papieren onder je bed legt, zul je de frequentie in je opnemen terwijl je slaapt. In de vibratie van de woorden zijn sleutels verborgen die je spiritueel openen. Het is als muziek die je opent en rillingen geeft. Als de rillingen over zijn, heeft het zijn werk gedaan.

de cursus

Het verhaal van het Eerste Begin wordt verteld. Te midden van informatie, meditaties en initiaties worden verborgen openingen en kennis achter de woorden gegeven.

In de andere dimensies waar de Lichtwezens leven, is alles zo perfect, Goddelijk, harmonisch en gelukzalig, dat daar de vraag of het interesse voor een onderzoek naar deze onderwerpen niet leefde. Vandaar dat vanuit onze dimensie deze kennis verspreid wordt.


Het Beyond materiaal bestaat in totaal uit meer dan 800 bladzijden met uitgebreide tekeningen en meditaties. De auteur is Channie Cha Centara die deze kennis gekregen heeft door haar unieke wijze van leven. Het materiaal is niet gechanneld, maar alles is direct uit de verborgen dimensie door Channie Cha Centara gehaald.

deel 1 en 2

Het eerste deel legt een prachtig fundament van Begrip en Kennis dat wordt geconstrueerd om een huis rechtop te houden. Het tweede deel is als de deuren, ramen en kamers waar je doorheen kunt wandelen naar een groter Begrip van Spiritualiteit.

Het is heel prettig om deze cursus persoonlijk te ontvangen in een groep. Dan kun je de prachtige en enorm openende energie van deze cursus heel goed ervaren. De energie in een klas is heerlijk om te ondergaan. Maar het is ook mogelijk de cursus via e-mail te ontvangen. Dan ontvang je de initiaties op afgesproken tijden op afstand. Ik beantwoord je vragen per e-mail.

‘Met een open geest komt een open hart en met een open hart komt een open mogelijkheid en een kans voor dat hart om verder te reiken en qua denken verder open te gaan. Deze lessen zullen je denken gelegenheid geven om “Dat Wat Voorafging” (The Beyond) te zoeken en te vinden alsook diens Licht voorafgaand aan Het Licht, diens Waarheden achter de Waarheid. Een Plaats waar we kunnen voelen met onze Harten, kunnen zien met onze Gedachten en accepteren met onze Zielen.
Laat ons via deze lessen, Ons Begin en Het Succesvolle Einde van dit Spel manifesteren!’ - Channie Cha Centara

 

Deel 3

De Beyondcursus deel 3 is een ervaring met zo’n
verfijnde en hoge frequentie dat je het ‘life-changing’ zou kunnen
noemen.
Het wordt steeds moeilijker om een deel van de Beyondcursus te
beschrijven. Het derde deel van de Beyondcursus bereikt hoogtes
en niveaus die nog niet eerder werden ervaren in een cursus op
deze planeet. Het materiaal is een stuk geavanceerder! Er zijn 18
pagina's in een deel dat de ‘Het Begin’ heet. Die pagina's zijn een
initiatie. Maar het verhaal vertelt over een realiteit die vóór de
Beyond plaatsvindt, ‘The Before’. Al deze kennis komt van zo ver
weg dat er bijna geen woorden voor zijn.

‘Voorafgaand aan het Niets (=Nothingness), Iets (= Something) en
Alles (Het Al = Everything), was Eén Volledige Stem (= Total Voice)
uit De Hogere Hemelen het Begin. De Hogere Hemelen waar De
Volledige Stem uitstapte zijn, in onze huidige wereld en met ons
denken, onmogelijk te begrijpen. Het representeert Niets en Lege
Ruimte. Dus De Volledige Stem Wás slechts en Is het Begin van
Ieder ding en Alles.’

 

Er zijn meer dan 287 pagina's in de originele cursus en de
onderwerpen zijn diepgaand.
Er is ook een verrassend en opmerkelijk einde van deze cursus. Het
deel heet ‘Het spel achter het Spel. Waar kwam de Hogere Hemel
vandaan? Het Begin van het Einde.’
‘We noemen het de Hogere Hemel. En er is meer dan een Spel
geweest’ ...
Inclusief de cursus Beyond deel 3:
Initiaties
Initiatie-meditaties
Meditaties (en geluidsopnamen van de meditaties)

Informatie over Het Begin, De Originele Zon, Keuzes van De
Originele Zon, De Heilige Tuin van De Originele Zon, De
Engelenwerelden van de Zon, Binnen de Zon, de Barriere en De
Straal van White Time, Binnen de Dimensionale Zon, Wat is Binnen
The Shape, Het Witte Universum, Zilveren Universum en Gouden
Universum, Ware Krachten, Buitenstralen en Binnenstralen, Stralen
van Force, Over het Spel en zijn regels, de doorgang naar het
Koninkrijk van Hoogste Goddelijkheid, de Hemel van de
Eeuwigheid, en zoveel meer ....
20 kaarten en gekleurde tekeningen
287 pagina's

Deel 4

Het vierde deel van de Beyondcursus gaat verder terug dan Beyond
3 ging. Wat als er een andere grens tot aan de Beyond was, die de
andere kant op gaat, naar waar de Beyond vandaan komt? Die is er
en het heet ‘The Before’. En wat als dat nog niet het ware, echte
begin was? Zou je nog een grote stap willen nemen naar wat
daarvoor is? Het kan ‘Het Begin’ worden genoemd. Het is een heel
andere dimensie voor de mind en het hart om te begrijpen. En toch
gaat dit niet over dimensies waar je eerder over gehoord hebt. Dit
alles komt van vóór dat er dimensies of planeten waren. Dit niveau van de klas is heel veel anders dan de andere klassen zijn geweest.
In dit deel zijn 3 grote meditaties en er zijn ook verborgen
inwijdingen. Dit deel heeft ook een nieuwe en sterke initiatie. En er
zijn heel nieuwe Initiatie-meditaties en meditaties. Het lesboek
heeft 34 pagina’s. Na de les zal de verbinding en het begrip
verdiepen en zul je een breder zicht en spectrum hebben. Op dit
niveau zul je verder groeien naar de zuiverste Hoogste Creatieve
Vorm van jezelf.
Door dit deel zul je meer over jezelf te weten komen. Wij wonen op
het laagste niveau, Aarde, een Wereld 1 planeet. En in deze cursus
leer je hoe je een verbinding maakt met een eenheid van energie
waar we allen één zijn en die het zuiverste genoemd kan worden,
de Hoogste Creatieve Vorm van jezelf. Dit is een unieke ervaring die
zowel onthullend en belangrijk is, we verbinden het hoogste en het laagste met elkaar.

 

data Beyond 1 en 2

Tilburg: 25 en 26 mei 2018

 

aanmelden

annechaheartlight@gmail.com

 

Kosten

Beyond deel 1 en 2: € 450 (bij betaling vóór 4 mei 2018, daarna € 495 zie agenda)

(Voorheen Beyond 1: € 295, Beyond 2: € 395)

De cursus Beyond deel 1 en 2 duurt 2 dagen. De kosten zijn inclusief 2 cursusboeken van 83 pagina's en 195 pagina's, gekleurde kaart van de Beyond, meditaties en initiaties. Na alle cursussen ontvang je de geluidsopnamen van alle meditaties.

Beyond deel 3 en 4: € 495 (bij betaling 4 weken vóór aanvang van de cursus: € 450, zie agenda)

De kosten van de cursus per e-mail zijn dezelfde. Dan ontvang je de initiaties op afstand en wordt het lesmateriaal naar je toegestuurd.

locatie

Zie Agenda >>

The beyond - the holy divine structure

what if you knew what happened before creation itself?

By C. Centara

The Beyond is a place where human minds can't reach yet. Still, these teachings open the door for a little bit of an understanding of what The Beyond has to reveal. The Beyond is pure Divinity beyond all religions, and other spiritual teachings. It talks about before…. Before, meaning before our Creation itself even started or was formed. Before God as we see it. In a time when all there was was Divine Energy in a Higher Form and in a Higher Place.

We call it The Beyond but also The Holy Divine Structure. Because it talks about the structure of how Divinity started and formed itself, before anything became that now exists. All and Everything and Everyone are a part of The Beyond with their inner Essence. These classes want us to connect with that Essence and open ourselves up from this level to reach the Highest of it All.

Usually we talk about having a Higher Self and our Spiritual growth is about reaching that level. But what if we could go beyond that, from here, and teach our Higher Self an Understanding that it cannot reach itself? The Beyond is partly understandable and reachable from here, but not from the space of your Higher Self. That means that your Higher Self will greet this Knowledge and welcome it with open arms. Your Higher Self will respond by maybe opening the link that you wanted from the beginning of your Spirituality. Sometimes Knowledge needs be taught from the lowest level, to be able to reach the highest, because the highest level stopped searching for more, out of contentment in its perfect harmonious environment, while we, as humans, keep on searching.

Many people have a strong feeling for knowledge and information within these classes. Some people in the world have touched The Beyond with their thoughts through channeling, etc. But there isn't any detailed information that has the full spectra and depth like these classes that even contain maps and drawings of The Beyond. This is the first time that this information is presented on Earth. And the author of this Knowledge is C. Centara who has obtained this information through her unique life.

These classes come in five levels. Each level has information about The Beyond and an Initiation that goes with it. There are many hidden openings and knowledges behind the words, as it tells the story of the Very Beginning. Each level can be taught in a physical class or in an email correspondence course. In both cases, an authorized teacher with a wide knowledge answers your questions.

We are happy to offer the Beyond 1 and 2 at this time, so that you can take this education in and grow with it to the next level. Physical classes are taught in Tilburg, in Amsterdam and on the island Texel in the Netherlands. Please look at the agenda. There is no waiting list for correspondence courses through email. These can be purchased via an email to info@heartlighthealing.nl. In some of the classes there are additional papers and information that can be purchased if so desired. The information given in Beyond 1 class is represented by over 64 pages which will be taught in a physical class over 2 days. The Beyond 2 class is representend in 3 days. When receiving it through email, some questions can be asked for a smoother flow and understanding, for the student. That is why the classes have the same price no matter how they are taught.

The Beyond 1 and 2 class (2 days) costs € 495 (€ 450 when you pay 4 weeks before the course starts)

With each class, there is a Teacher Force that is used, one or more Initiations (which can be done in the physical or by distance) and other special things around them.

The First and Second Beyond Class:
What is included in this class:
1. Part One
2. Part Two
3. Extra Pages to the class
4. A Colored Map of The Holy Divine Structure
5. An Initiation

If you have questions about this course, please feel free to call Annecha on (+310) 6 232 700 or email info@heartlighthealing.nl. If you want to order the course as a correspondence/email course or if you want to come to a physical class, please email Annecha, info@heartlighthealing.nl.