Wat is Universal White Time HEALING?


universal white time healing

Universal White Time Healing (UWTH) is een bijzonder krachtige en liefdevolle manier om blokkades, ziektes, pijn, stress en trauma’s los te laten. Het ruimt de ballast op die we met ons meedragen uit dit leven en vorige levens. Het aanpakken van oude emoties en informatie in je energiesysteem ondersteunt het proces van het loslaten van je oude zelf en het worden van degene die je werkelijk bent.

Universal White Time Healing kan gebruikt worden voor jezelf, mensen, dieren, de aarde, materie, gebeurtenissen en persoonlijke situaties. Degenen die een contactbehandeling ondergaan ervaren de White Time energie als heel prettig, liefdevol en diep ontspannend. Zou je zelf ook meer rust, harmonie en innerlijke kracht in jouw leven willen ervaren? Dan biedt deze cursus jou daarvoor voldoende technieken. Ook kun je zelf mensen gaan begeleiden met Universal White Time Healing.

Steeds meer mensen kiezen voor White Time Healing vanwege de energie, niet alleen omdat ze anderen healing willen geven. White Time energie is de energie van de Nieuwe Tijd. In de spirituele evolutie van de aarde en wij resoneren mee. White Time Healing geeft je spirituele ontwikkeling een enorme impuls en je kunt als leraar en healer een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling naar de Nieuwe Tijd.

Hoe werkt het?

White Time, Witte Tijd, is verleden, heden en toekomst in één unit. De energie gaat naar het moment vlak voor de oorsprong van de klacht. Het haalt de oorzaak weg, de pijn uit het heden en het verloop van de klacht of ziekte in de toekomst.

White Time energie stemt als het ware de snaren in de cellen. Daar waar disbalans is, brengt het de oorspronkelijke harmonie terug. White Time Healing werkt ook op de emotionele lagen. Daardoor helpt het je oude emoties los te laten en schokkende ervaringen te verwerken. Het brengt ons terug naar onze natuurlijke staat van zijn: gezond en in vrede zijn met jezelf.

De White Time Healingenergie beschermt en aardt jou als healer. De energie is intelligent en zal de plaatsen in het lichaam en de aura van de cliënt vinden waar healing nodig is. Terwijl je White Time Healing geeft gaat de healingenergie door je heen en geeft ook jou healing, aarding en bescherming. Je kunt als healer dus nooit last hebben van eventuele verstorende energie van de cliënt. Tijdens de eerste cursus leer je te aarden en je energie te beschermen. Iedere lesdag beginnen we met een reinigende en aardende meditatie.

Zie cursussen Universal White Time Healing>>

Meer informatie over UWTH:

White Time is de energie van de Nieuwe Tijd en van de spirituele evolutie.

UWTH kun je geven aan jezelf, mensen, dieren, de natuur, gebeurtenissen in het verleden en de toekomst, trauma’s, ziekten, relaties, gedragspatronen, landen, economie, aan alles dus.

UWTH-energie is wit en bevat alle kleuren. Ziekten worden o.a. veroorzaakt door een gebrek of een te veel aan een bepaalde kleur. De UWTH-energie geeft precies de kleuren die de persoon nodig heeft op de juiste plekken. Het heeft alle tonen en kleuren in zich die nodig zijn om gezondheid te balanceren.

UWTH ‘stemt’ de snaren. Stringtheorie: cellen hebben snaren. Als er een fysiek of psychologisch probleem is, zijn de snaren in de cellen ontstemd, de toon is dissonant. Door toevoeging van de juiste kleur of toon (kleur = klank) door UWTH worden de snaren gestemd. Daardoor keert de oorspronkelijke harmonie en gezondheid terug en verdwijnt het probleem.

UWTH is een intelligente energie en gaat daar heen waar het nodig is. Als de klacht van hoofdpijn geen fysieke oorzaak heeft, maar als de oorzaak in een relatie met bijv. een collega ligt, zal de healing daar heen gaan.

UWTH heeft effect op fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal niveau.

UWTH verwijdert trauma-energie uit je huidige leven en vorige levens.

UWTH is afkomstig van de White Time bron uit het universum. De White Time bron wordt beheerd door lichtwezens en engelen. Het is een bron waar je pure liefde en licht vindt.

Via het kruinchakra heeft de White Time Healer een persoonlijke verbinding met de White Time Bron. Het healingkanaal wordt iedere keer als een healing gegeven wordt breder. Daardoor groeit de healingkracht na iedere healing. Dat zorgt er voor dat de healingen steeds krachtiger worden en dat de healer zelf meer persoonlijke kracht ervaart. De aura van de White Time Healer wordt krachtiger en groter en wordt door de White Time Healing beschermd.

De White Time Healing stroomt altijd één richting uit, namelijk van de healer naar de cliënt. Daardoor kan de healer geen ziekte of gevoel van ongemak overnemen van de cliënt.

De initiaties en upgrades die de healer tijdens de cursussen ontvangt verwijderen spirituele blokkades. Daardoor ontwikkelt het vermogen om helder waar te nemen via het zien, voelen en weten. De upgrades bevorderen de spirituele groei van de healer en verbinden de healer meer met het Hoger Zelf.

UWTH-energie voelt zacht en diep ontspannend.

UWTH wordt met de handen op het lichaam of in de aura gegeven. Je kunt het ook op afstand geven, dat heeft hetzelfde krachtige en ontspannende effect.

Bij UWTH vind je geen guru’s, maar healers en leraren.

Iedereen kan White Time Healer worden en voor de cursussen UWTH heb je geen vooropleiding nodig.